Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen. 

Je kunt je bestelling tot 30 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. 

Geef je ordernummer en de reden voor je retour in op het contactformulier. Onze klantenservice zal het retourverzoek beoordelen en verdere instructies sturen als de retour is goedgekeurd.

Geretourneerde artikelen moeten zich in de originele verpakking bevinden, inclusief accessoires, handleidingen en documentatie.

Geretourneerde artikelen moeten ongebruikt zijn. Ze moeten in dezelfde staat zijn waarin we ze naar u hebben verzonden en in hun originele verpakking. Als de staat waarin het product naar ons is teruggestuurd niet aanvaardbaar is, behouden wij ons het recht voor om niet terug te betalen of te ruilen.

Afgeprijsde artikelen (indien van toepassing).

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen afgeprijsde artikelen niet worden terugbetaald.