Bestelling en levering

Bestelling en levering

Onze producten worden direct vanuit de fabrikant/leverancier verzonden zodat wij kunnen besparen op opslag -en transportkosten. Dit zorgt ervoor dat wij jou een lagere prijs kunnen bieden en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

De keuze om direct vanuit de fabrikant/leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 5-15 dagen.

Al onze producten worden 100% gratis afgeleverd. Aanbieding Specialist doet niet aan een minimale bestelwaarde.

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag- transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

LEVERTIJD 

Onze producten worden direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10-20 werkdagen.

GRATIS verzending 

Wij nemen de verzendkosten van uw bestelling voor onze rekening. Onze producten worden 100% gratis bij u thuis afgeleverd. Er is bovendien geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

* met uitzondering op GRATIS artikelen